Понеділок, 29.04.2024, 14:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Крупичпільська ЗОШ І-ІІІ ст.

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Новини

Заклад загальної середньої освіти готується до нового 2020-2021 н.р.

Нормативні документи та методичне забезпечення початку навчального року.

1. Проект навчального плану

2.Типова освітня програма розроблена під керівництвом Савченка О.Я.

3. Типова освітня програма закладів загальної середньої освіти  ІІ ступеня

4. Типова освітня програма закладів загальної середньої освіти І ступеня

У Крупичпільському ЗЗСО І-ІІІ ст.  з 10 лютого по 15 лютого 2020 року проведено "Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності" протягом якого учні відвідали Ічнянський ДСНС

З 19.11 по  30.11  2019року в Крупичпільському ЗЗСО І-ІІІст. проходила акція «Зігріємо теплом наших захисників» .  У рамках акції учні школи власноруч виготовляли сувеніри, малюнки, підготували подарунки – шкарпетки, які зігріють не тільки душу , а й тіло солдатів. В останній день акції  школу  відвідали волонтери з м. Ічні, яким передали всі підготовлені  подарунки воїнам на передову.

Олешко Вікторія, учениця 3-го класу, стала дипломантом літературно- мистецької премії Фонду Віталія Шевченко "Родина. Ічнянщина. Україна" за 2017 рік.

Учні нашої школи : Сальник Олена, Рахній Інна, Скляр Віталій  за високі досягнення у навчанні та житті школи отримали Дипломи, книги та пам’ятні знаки, які були урочисто вручені у м. Чернігові організаторами  конкурсу «Талановиті діти Чернігівщини».

 

 

У школі 27 листопада, у пам'ять жертвам Голодомору 1932 – 1933 років,  відбулися такі заходи:

  1.  загальношкільний  урок пам’яті «З присвятою замордованим голодом…»;
  2. покладання квітів та запалювання свічки пам’яті біля пам’ятного знака жертвам Голодомору в селі Крупичполе, який було відкрито 24 листопада 2007 року; (учні 10 – 11 кл.)
  3. участь в  Акції «Запали свічку»;
  4. перегляд документального фільму “Великий голод”, реж. Е.Лозовий, П.Овечкін, 2005, студія 1+1, Україна.

13 листопада відбулася зустріч із воїном АТО із села Сваричівки - Слоницьким Віктором Васильовичем.

Переможці інтелектуальної гри "Знавець рідної мови", присвяченої Дню писемності і мови (9 листопада).

Перегляд відеофільмів з безпеки життєдіяльності.

 

Проведення практичних занять по відпрацюванню з дітьми евакуації в умовах виникнення надзвичайної ситуації.

 

   

 

25 вересня у школі проходило свято квітів та плодів "Дари осені". Переможці: учні 1-4 класів - 1 місце, учні 9 класу - 2 місце, учні 10 класу - 3 місце.

Сальник Олена (друга зліва), учениця 10 класу нашої школи, стала лауреатом конкурсу фонду Віталія Шевченка у 2014 році "Родина. Ічнянщина. Україна" у номінації "Родина" за літературний твір "Наш земляк Петро Слабеняк - Герой Радянського Союзу".

1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!
Свято 1 вересня, завжди залишається в пам'яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у ВУЗі, а може молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок. Втім 1 вересня це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.

Отже, з нагоди дня знань вітаємо усіх з початком навчального року. Бажаємо міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

 

 

У школі з 20.04 по 24.04 2015 року проходив Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. У рамках цього тижня класними керівниками були проведені змістовні бесіди, круглі столи, перегляд навчальних відеофільмів, практичні заняття по відпрацюванню з дітьми дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, навчання та відпрацювання сигналу "Увага всім!" по гучномовному вузлу. Під керівництвом учителів Кота Ю.А. та Чайки Ю.В. було створено куточок безпеки життєдіяльності та проведені змагання з відпрацювань практичних навичок з цивільної оборони учнів. 

19 листопада 2014 року відбулося відкриття дошкільного навчального закладу освіти, який розмістився в приміщенні школи. Зранку всіх присутніх гостинно вітали на ганку десятикласниці на чолі з керівником дитячого садочка і надали право перерізати жовто-блакитну стрічку голові Ічнянської районної державної адміністрації Герасименку Григорію Васильовичу. Учні нашої школи та малеча підготували святковий концерт, і видно було, як старалися дітлахи, які вони талановиті та активні.

 
22 листопада учні школи взяли участь у відкритті меморіальної дошки народному умільцю А.Г. Штепі. Учнівський та педагогічний колективи підготували виступи і привітали земляків з урочистою подією. У рамках свята відбулася зустріч з літераторами Ічнянщини: В. Залізним, О. Штепою і С. Маринчиком.

 


 До школи завітала поетеса Ольга Антонівна Штепа, випускниця нашої школи. Подарувала "рідній школі, що була в моїй долі" збірку інтимної лірики " Так мені нагадала циганка"(2007)

 

Пошук
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz